ЗӨСҮТ-ийн Биоүйлдвэрлэлийн лабораторт үйлдвэрлэж буй бүтээгдэхүүний ангилал. Энд дарж үзэх.
Биоүйлдвэрлэлийн лаборатори нь микробиологийн шинжилгээнд хэрэглэгдэх дараах тэжээлт орчнуудыг үйлдвэрлэж байна.
№ | Тэжээлт орчны нэр |
Үндсэн тэжээлт орчин | |
1 | Мартейны үндсэн уусмал |
2 | Мартейны шөл |
3 | Мартейны хагас шингэн агар – 0.3% (холер) |
4 | Мартейны хагас шингэн агар – 0.7% |
5 | Мартейны агар (тарваган тахал) |
6 | Мартейны агар (холер) |
7 | Махны ус |
8 | Мах пептоны шөл |
9 | Мах пептоны хагас шингэн агар – 0.2% |
10 | Мах пептоны хагас шингэн агар – 0.3% |
11 | Мах пептоны хагас шингэн агар – 0.7% |
12 | Мах пептоны агар |
13 | Мах пептон элэгний шөл ( Китт-Тароццийн орчин) |
14 | Пептоны ус-0.1% |
15 | Пептоны ус-1% |
16 | Пептоны ус-10% |
17 | Сабурогийн үндсэн уусмал |
18 | Сахарын үндсэн уусмал |
19 | Хоттингерийн үндсэн уусмал |
20 | Хоттингерийн шөл |
21 | Хоттингерийн хагас шингэн агар – 0.15% |
22 | Хоттингерийн хагас шингэн агар – 0.3% |
23 | Хоттингерийн хагас шингэн агар – 0.7% |
24 | Хоттингерийн агар |
25 | Шүлтлэг шөл |
26 | Шүлтлэг агар |
27 | Элэгний ус |
28 | Элэгний шөл |
29 | Элэгний агар |
Ялган оношлох, сонгомол тэжээлт орчин | |
1 | Адониттой орчин |
2 | Арганинтай хоттингерийн шөл-0.1% |
3 | Арганинтай орчин |
4 | Аргинин, лейцинтэй орчин |
5 | Аспаргинтай орчин |
6 | Аспаргины хүчилтэй орчин |
7 | Аланинтай орчин |
8 | Арабинозтой орчин |
9 | Арабинозтой касаткины орчин -0.5 % |
10 | Арабинозтой касаткины орчин -1 % |
11 | Aрабиноз, рамноз, глицеринтэй касаткины орчин – 2% |
12 | Арабинозтой орчин |
13 | Адууны ийлдэс-5% + мах пептоны шөл |
14 | Адууны ийлдэс-10% +хоттингерийн шөл |
15 | Адууны ийлдэс-10% + бензилпенициллинтэй МПШөл (0.05 нэгж/мл) |
16 | Адууны ийлдэс-10% + бензилпенициллинтэй МПШөл (0.5 нэгж/мл) |
17 | Адууны ийлдэс-20% + бензилпенициллинтэй МПШөл (0.05 нэгж/мл) |
18 | Адууны ийлдэс-20% бензилпенициллинтэй МПШөл (0.5 нэгж/мл) |
19 | Адууны ийлдэс-20%-тай МПШөл |
20 | Aмпциллинтэй орчин |
21 | Анциферовын орчин |
22 | Бергер кружинский орчин |
23 | Бикарбонат натритай орчин |
24 | Бруцеллёз агар |
25 | Бруцеллёз агар (5%-ийн адууны цустай) |
26 | Бруцеллёз 0.7%-ийн хагас шингэн агар |
27 | Бикарбонат натритай орчин |
28 | Бруцеллёз агар |
29 | Бруцеллёз агар (5%-ийн адууны цустай) |
30 | Бензилпенициллинтэй агар (0.05 нэгж/мл) |
31 | Бензилпенициллинтэй агар (0.5 нэгж/мл) |
32 | Бензилпенициллинтэй агар (5 нэгж/мл) |
33 | Бензилпенициллинтэй агар (10 нэгж/мл) |
34 | Бензилпеницеллинтэй МПШөл (20 нэгж/мл) |
35 | Бензилпенициллинтэй агар (50 нэгж/мл) |
36 | Бессоновын өлөн агар |
37 | Бруцеллёз үүсгэгчийг илрүүлэх шөл |
38 | Вирус тээвэрлэх орчин |
39 | Вильсон-Блерийн орчин |
40 | Вагацума агар |
41 | Валинтай орчин |
42 | BSK – орчин /Боррел өсгөвөрлөх орчин/ |
43 | Глицеринтэй-5%, глюкозтой -5% -МПШөл |
44 | Глицеринтэй касаткины орчин – 2% |
45 | Глицерин 5%,-тай мах пептоны хагас шингэн агар – 0.3% |
46 | Глицеринтэй МПАгар – 5% |
47 | Глицеринтэй МПШөл – 5% |
48 | Глицеринтэй МПШөл – 76% |
49 | Глицинтэй орчин |
50 | Глицеринтэй-10%+ шар буурцгийн шөл |
51 | Глюкоз -0.1% + 10%-ийн адууны ийлдэстэй мах пептоны агар |
52 | Глюкоз, глицеринтэй мах пептоны агар |
53 | Глюкоз, глицеринтэй элэгтэй агар |
54 | Глюкозтой касаткины орчин -2% |
55 | Глюкозтой мах пептоны шөл -1% |
56 | Глюкозтой мах пептоны шөл -0.5% |
57 | Глюкозтой мах пептоны агар -1 % |
58 | Глюкозтой мах пептоны шөл – 5% |
59 | Глюкозтой хоттингерийн шөл -1 % |
60 | Глютаминтай орчин |
61 | Глютамины хүчилтэй орчин |
62 | Глицеринтэй орчин |
63 | Глицеринтэй ташуу агар |
64 | Глюкозтой орчин |
65 | Гурван сахар, төмөртэй орчин (ГСТО) |
66 | Галактозтой орчин |
67 | Генцианвиолейттой хоттингерийн агар |
68 | ГКИ тэжээлт орчин |
69 | Гистидинтай орчин |
70 | Гиссийн орчин |
71 | Глицеринтэй ташуу агар |
72 | ГСТО |
73 | Дрожевкины өндөгтэй шингэн орчин |
74 | Декстринтэй орчин |
75 | Джексон берроузын тэжээлт орчин |
76 | Джексон берроузын үндсэн орчин |
77 | Дульциттай орчин |
78 | Желатинтай-12% мах пептоны шөл |
79 | Задалсан цус |
80 | Зөөвөрлөх орчин |
81 | Изолейцинтэй орчин |
82 | Инозиттой орчин |
83 | Инулинтай орчин |
84 | Исэлдүүлэх ферментлэх сорилын тэжээлт орчин |
85 | ИТО |
86 | Ийлдэстэй агар |
87 | Ийлдэстэй- 5% мах пептоны шөл |
88 | Ийлдэстэй-10%-хоттингерийн шөл |
89 | Кастандена орчин |
90 | Кэри-Блэйрийн зөөвөрлөх орчин |
91 | Карбоксилгүйжүүлэх шөл |
92 | Кесслерийн орчин |
93 | Кларкын шөл |
94 | Клиглер агар |
95 | Клодницкийн орчин |
96 | Кодамын орчин |
97 | Крахмалтай Касаткины орчин -1 % |
98 | Ксилозтой Касаткины орчин -1 % |
99 | Кристенсений орчин |
100 | Ксилозтой орчин |
101 | КNO3-тай Мах пептоны шөл |
102 | КNO3-тай Хоттингерийн шөл |
103 | Конго улаан, хурган чихний хүчилтэй агар |
104 | Коль-Белькурын орчин |
105 | Коробковын орчин |
106 | Кортгофийн орчин |
107 | Чапекийн орчин |
108 | Лактозтой орчин |
109 | Лактоз, сахарозтой орчин |
110 | Левулёзтой орчин |
111 | Левиний орчин |
112 | Лейцинтэй хоттингерийн шөл |
113 | Лейцинтэй орчин |
114 | Лейцин, арганин, цистейнтэй орчин |
115 | Лёффлерийн орчин |
116 | Лихийн орчин |
117 | Лакмус, сүүтэй орчин |
118 | Лакмустай сийвэн |
119 | Макконг агар |
120 | Макконг шөл |
121 | Мальтозтой орчин |
122 | Маннитол, давстай орчин |
123 | Манниттай орчин |
124 | Манниттай 2%-ийн касатикины |
125 | Маннозтой орчин |
126 | Масляны орчин |
127 | Минималь тэжээлт орчин |
128 | Минималийн үндсэн орчин |
129 | Мелибиозтой орчин |
130 | Мелибиозтой 2.5%-ийн касатикины орчин |
131 | Мелибиозтой 2%-ийн касатикины орчин |
132 | Мелибиозтой 1%-ийн касатикины орчин |
133 | Метионинтой орчин |
134 | Метионин, лейцинтэй орчин |
135 | Метионин, фенилаланинтай орчин |
136 | Метионин, арганинтай орчин |
137 | Метионин, цистейнтэй орчин |
138 | Метионин, треонинтой орчин |
139 | Метионин, цистейн лейцинтэй орчин |
140 | Метионин, арганин, лейцинтэй орчин |
141 | Метионин, цистейн арганинтай орчин |
142 | Метионин, цистейн, треонинтой орчин |
143 | Метионин, фенилаланин, лейцинтэй орчин |
144 | Метионин, фенилаланин, цистейнтэй орчин |
145 | Метионин, фенилаланин, цистейн, лейцинтэй орчин |
146 | Метионинтой, цистейнтэй арганин лейцинтэй орчин |
147 | Метионинтой, фенилаланин, цистейн, треонинтой, орчин |
148 | Метионин, фенилаланин, цистейн, арганинтай треонинтой орчин |
149 | Метионинтой, фенилаланин, цистейн, лейцин, треонинтой орчин |
150 | Метионинтой, фенилаланин, цистейн, арганин, лейцин, треонинтой орчин |
151 | Монсурын орчин |
152 | Мак-Кой орчин |
153 | Мочевинтой орчин |
154 | Натри хлортой-10% мах пептоны агар |
155 | Натри хлортой-10 мах пептоны шөл |
156 | Натри хлор- 6.5%, сүүт-10%-тай мах пептоны шөл |
157 | Натри хлор-10%, сүү-10%- мах пептоны агар |
158 | Нүүрс устай шөл |
159 | Орнитинтэй орчин |
160 | Өндөгтэй шингэн орчин |
161 | Өндөг давстай орчин |
162 | Парафин, вазелин-10%-тай орчин |
163 | Пешковын орчин |
164 | Плоскиревийн орчин |
165 | Пролинтой орчин |
166 | Полимексинтэй мах пептоны агар |
167 | Полимексин, 5%-ийн цустай мах пептоны агар |
168 | Пептон-3%,-той шөл |
169 | Пептон-3%, 07%-н хагас шингэн агар |
170 | Рамнозтой орчин |
171 | Pамнозтой Касаткины орчин – 1% |
172 | Pамнозтой Касаткины орчин – 2% |
173 | Pамнозтой Касаткины орчин – 2.5% |
174 | Раффинозтой орчин |
175 | Ресселийн орчин |
176 | Рибиозтой орчин |
177 | Сабурогийн үндсэн уусмал |
178 | Сабуро шөл |
179 | Сабуро агар |
180 | Cабуро хлорофенкол агар |
181 | Салицинтэй орчин |
182 | Сахарозтой орчин |
183 | Сахароз-1% мах пептоны шөл |
184 | Сахарын шөл |
185 | Салицинтай касаткины орчин-1 % |
186 | Сахароз, желатинтай орчин |
187 | Сахарозтой касаткины орчин – 2% |
188 | Сахарозтой мах пептоны агар -2% |
189 | Серинтэй орчин |
190 | Серовын хатуу тэжээлт орчин |
191 | Симмонсын орчин |
192 | Сорбиттой орчин |
193 | Сорбит, бромтимол хөхтэй мах пептоны агар |
194 | Содтой хоттингерийн агар-1 % |
195 | Селениттэй шөл |
196 | Сийвэн (1:10) |
197 | Сийвэн (1:5) |
198 | Cимонсийн орчин |
199 | Сүү, давс, хурган чихний хүчилтэй орчин |
200 | Сүү, давстай орчин |
201 | Сүү, давстай Петровын орчин |
202 | Сүүтэй орчин |
203 | CITA |
204 | Шоколад агар |
205 | Тартарат агар |
206 | Теллурит калитай 1%-ийн пептоны ус |
207 | Трегалозтой орчин |
208 | Трегалоз 2.5% -тай касатикины орчин |
209 | Трегалоз 2% -тай касатикины орчин |
210 | Трегалоз 1% -тай касатикины орчин |
211 | Төмстэй орчин |
212 | Триптофантай агар |
213 | Триптофантай орчин |
214 | Терионинтой орчин |
215 | Тейер-Мартейны агар |
216 | Триптоны ус |
217 | Триозинтой орчин |
218 | Треонинтой орчин |
219 | Треонин, арганинтай орчин |
220 | Треонин, лейцинтэй |
221 | Триозин, лейцинтэй орчин |
222 | Триозин, арганинтай орчин |
223 | Триозин, фенилаланинтай орчин |
224 | Трегалозтой касаткины орчин -2% |
225 | Туманский агар |
226 | Тэтгэгчтэй хоттингерийн шөл |
227 | Тиоглюконат натритай орчин |
228 | Тосгүйжүүлсэн сүүтэй орчин |
229 | Туулайн ийлдэс |
230 | Туулайн цустай хоттингерын агар -3% |
231 | Туулайн цустай МПАгар – 5% |
232 | Туулайн цусны угаасан эритроцит |
233 | ТСBS-agar (Тиосульфит натри,+Цитрат + Цөс + Сахарозтой орчин) |
234 | Хонины цус-3%-тай хоттингерын агар |
235 | Тээвэрлэх хагас шингэн орчин |
236 | Тээвэрлэх шингэн орчин |
237 | Хагас шингэн орчин |
238 | Хоёр сахар, төмөртэй орчин (ХСТО) |
239 | Хью-Лейфсоны орчин |
240 | Хью-лейфсоны орчин 10%-ийн глюкозтой |
241 | Хью-лейфсоны орчин 1%-ийн глюкозтой |
242 | Хигучи-Смитийн орчин |
243 | Хонины цус-5% мах пептоны агар |
244 | Хулгана тахлын сонгодог тэжээлт орчин |
245 | Хөдөлгөөн, индол, арганин тодорхойлох орчин |
246 | Хөдөлгөөн, индол, орнитин тодорхойлох орчин |
247 | Хөдөлгөөн, индол, лизин тодорхойлох орчин |
248 | Хэнскийн орчин |
249 | Цардуултай орчин |
250 | ЦДС тэжээлт орчин |
251 | Целлибиозтой орчин |
252 | Целлюлозтой орчин |
253 | Цистейнтэй орчин |
254 | Цистейн-0.1% -тай хоттингерийн шөл |
255 | Цистейн, метионинтой орчин |
256 | Цистейн, лейцинтэй орчин |
257 | Цистейн, арганинтай орчин |
258 | Цистейн, метионин, тирозинтой орчин |
259 | Цистейн, арганин, лейцинтэй орчин |
260 | Цистейн, тирозинтой орчин |
261 | Цистейн, треонинтой орчин |
262 | Цистинтэй орчин |
263 | Цитрулинтай агар |
264 | Цейсслерийн цустай агар |
265 | Цөстэй шөл |
266 | Цөстэй шөл – 10% |
267 | Цөстэй шөл -20% |
268 | Цөстэй шөл – 40% |
269 | 1%-ийн цус + бензилпенициллинтэй хоттингерийн агар (0.05 нэгж/мл) |
270 | 1%-ийн цус + бензилпенициллинтэй Хоттингерийн агар (0.5 нэгж/мл) |
271 | 1%-ийн цус + бензилпенициллинтэй хоттингерийн агар (5 нэгж/мл) |
272 | 1%-ийн цус + бензилпенициллинтэй хоттингерийн агар (10 нэгж/мл) |
273 | Цуст-1% хоттингерийн агар |
274 | Цус-7% хоттингерийн агар |
275 | Универсаль өнгөт тэжээлт орчин |
276 | Уленгутын орчин |
277 | Үршил (спор) үүсэлтийг тодорхойлох орчин |
278 | Фарреллийн агар |
279 | Фенолфталейн фосфат натритай агар |
280 | Фруктозтой орчин |
281 | Фалькоу орчин |
282 | Фогес-Проскауэрийн орчин |
283 | Фруктозтой орчин |
284 | Фенилаланинтай агар |
285 | Фенилаланин 0.1%-тай хоттингерийн шөл |
286 | Фенилаланинтай орчин |
287 | Фенилаланин, арганин, лейцин, метионинтой орчин |
288 | Фенилаланин, арганин, лейцин, треонинтой орчин |
289 | Фенилаланин, метионин, цистейн, лейцинтэй орчин |
290 | Фенилаланин, метионин, цистейн, арганинтай орчин |
291 | Фенилаланин, метионин, арганин, триозинтой орчин |
292 | Фенилаланин, метионин, арганин, треонинтой орчин |
293 | Фенилаланин, метионин, цистейн, триозинтой орчин |
294 | Фенилаланин, цистейн, метионин, треонинтой орчин |
295 | Фенилаланин, метионин,триозин, лейцинтэй орчин |
296 | Фенилаланин, метионин,треонин, лейцинтэй орчин |
297 | Фенилаланин, цистейн, лейцин, арганинтай орчин |
298 | Фенилаланин, метионин, лейцин, арганин, цистейнтэй орчин |
299 | Фенилаланин, метионин, цистейн, арганин, тирозинтой орчин |
300 | Фенилаланин, метионин, цистейн, арганин, треонинтой орчин |
301 | Фенилаланин, метионин, цистейн, лейцин, тирозинтой орчин |
302 | Фенилаланин, метионин, цистейн, лейцин, треонинтой орчин |
303 | Фенилаланин, метионин, арганин, лейцин,тирозинтой орчин |
304 | Фенилаланин, метионин, арганин, лейцин,треонинтой орчин |
305 | Фенилаланин, метионин, цистейн, лейцин, триозинтой орчин |
306 | Фенилаланин, метионин, цистейн, арганин, лейцин,триозинтой орчин |
307 | Фенилаланин, метионин, цистейн, арганин, лейцин,треонинтой орчин |
308 | Фенилаланин, метионин, цистейн, арганин, треонинтой орчин |
309 | Фенилаланин, метионин, лейцин, тирозинтой орчин |
310 | Фенилаланин, арганин, лейцин, тирозинтой орчин |
311 | Фенилаланин, метионинтой орчин |
312 | Фенилаланин, цистейнтэй орчин |
313 | Фенилаланин, лейцинтэй орчин |
314 | Фенилаланин, арганинтай орчин |
315 | Фенилаланин, треонинтой орчин |
316 | Фенилаланин, цистейн, лейцинтэй орчин |
317 | Фенилаланин, цистейн, метионинтой орчин |
318 | Фенилаланин, цистейн, арганинтай орчин |
319 | Фенилаланин, метионин, лейцинтэй орчин |
320 | Фенилаланин, лейцин, арганинтай орчин |
321 | Фенилаланин, метионин, арганинтай орчин |
322 | Фенилаланин, метионин, тирозинтой орчин |
323 | Фенилаланин, лейцин, тирозинтой орчин |
324 | Фенилаланин, лейцин, треонинтой орчин |
325 | Фенилаланин, тирозин арганинтай орчин |
326 | Фенилаланин, терионин арганинтай орчин |
327 | Френсисийн орчин |
328 | Эозин метилен хөхтэй агар |
329 | Эскулинтай орчин |
330 | Эскулинтэй шөл |
331 | Эшдауны орчин |
Худалдааны бэлэн тэжээлт орчин | |
1 | Anaerobic agar |
2 | Amies transport medium with charcoal |
3 | Bacillus cereus agar |
4 | Blood agar base |
5 | Brilliance Bacillus cereus agar |
6 | Brain Heart infusion agar |
7 | Burkholderia Cepacia agar base |
8 | Bismuth sulfite agar |
9 | Bile peptone transport medium |
10 | Bromocresol purple broth |
11 | Brucella agar base |
12 | Brcella agar |
13 | B.C.G-Dextrose Hi veg agar |
14 | Cystein heart agar |
15 | Endo agar base |
16 | Fastidious anaerobe agar |
17 | FLETCHR Leptospira hiveg medium |
18 | FTA Hemagglutination buffer |
19 | FMB AGAR |
20 | GC agar |
21 | Hi Crome Listeria agar modified |
22 | CHROMagarTM Vibrio |
23 | CHROMagarTM Aqua ECC |
24 | CHROMagarTM StrepB |
25 | CHROMagarTM ECC |
26 | CHROMagarTM STEC |
27 | CHROMagarTM Y.Enterocolitica |
28 | CHROMagarTM listeria |
29 | CHROMagarTM Rambach agar |
30 | CHROMagarTM Pseudomonas |
31 | CHROMagarTM Orientation |
32 | CHROMagarTM Bacillus cereus |
33 | CHROMagarTM Ecoli |
34 | CHROMagarTM salmonella plus |
35 | Kligler iron agar |
36 | Leptospira medium |
37 | Listeria selective agar |
38 | Malonine broth |
39 | MacCoy’s 5A medium |
40 | MacConkey agar |
41 | MacConkey broth (neutral red ) |
42 | Moeller Decarboxylase broth ( arginine ) |
43 | Moeller Decarboxylase broth (ornitine) |
44 | Moeller Decarboxylase broth ( lysine) |
45 | Milis Salivarius agar |
46 | Mueller -Hinton agar |
47 | LB- broth |
48 | LB agar 0.7% |
49 | Liquid agar |
50 | Nutrient agar |
51 | Nutrient broth |
52 | OXFORD agar |
53 | PALCAM listeria selective agar |
54 | PLET- agar |
55 | Pseudomanas selective agar (CN agar base) |
56 | Pseudomanas agar |
57 | Peptone water |
58 | Phenolphtalein phosphate agar |
59 | Plate Count agar |
60 | Selenitova poda |
61 | Simmons citrate agar |
62 | Sulfite agar |
63 | Salmonella shigella agar |
64 | Staphylococcus Hi Veg agar |
65 | Streptococcus selection agar |
66 | KF- Streptococcus agar |
67 | Thioglycollate medium |
68 | Trypcase soy broth |
69 | Tryptic Soy agar |
70 | Tryptic Soy 0.7% -agar |
71 | TCBS agar |
72 | Tryptic soy broth |
73 | Tryptic soy agar |
74 | Violet red Bil Glucose agar without Lactose (VRBL) |
75 | Violet red bile agar |
76 | Vibrio agar |
77 | Yersinia isolation agar |
78 | Urea agar base (Christensen) |
79 | XLD агар |
80 | XM-G E.Coli өсгөвөрлөх агар |
Биобэлдмэл үйлдвэрлэлийн лаборатори нь тарваган тахал, боом, хуурмаг сүрьеэ өвчний оношлогооны дараах бактериофагийг үйлдвэрлэж байна.
№ | Биобэлдмэлийн нэр |
1 | Боомын фаг |
2 | Тарваган тахлын фаг |
3 | Хуурмаг сүрьеэгийн фаг |
Биоүйлдвэрлэлийн лаборатори нь микробиологийн болон химийн шинжилгээ оношлогоонд хэрэглэгдэх дараах нянгийн будаг, урвалж, уусмалуудыг үйлдвэрлэж байна.
№ | Будаг урвалж, уусмалын нэр |
1 | Азопирам Д-ийн спиртэн уусмал – 0.5% |
2 | Азопирам Д-ийн спиртэн уусмал – 1% |
3 | Азопирам Д-ийн сорилын уусмалууд |
4 | Азид натрийн 1%-ийн усан уусмал |
5 | Альсверийн шингэн |
6 | Альбумины 1%-ийн уусмал |
7 | Амидопирины спиртэн уусмал – 0.5% |
8 | Амидопирины сорилын уусмалууд |
9 | Андредын индикатор |
10 | Ариун нэрмэл ус |
11 | Аскорбины хүчлийн усан уусмал – 1% |
12 | Аскорбины хүчлийн усан уусмал – 2% |
13 | Арганины 0.1%-ийн усан уусмал |
14 | Арганины 0.2%-ийн усан уусмал |
15 | Арганины 0.15%-ийн усан уусмал |
16 | Арганины 0.4%-ийн усан уусмал |
17 | Aзтон спиртийн холимог |
18 | Антибиотикийн нийлмэл уусмал /anthracis selective supplement/ |
19 | Бензидины усан уусмал – 1% |
20 | Бензилпенициллиний уусмал ( 0.5 нэгж/мл ) |
21 | Бензилпенициллиний уусмал (10 нэгж/мл ) |
22 | Бензилпенициллиний ( 1000 нэгж/мл ) |
23 | Бензилпенициллиний уусмал ( 5 нэгж/мл ) |
24 | Бензилпенициллиний уусмал ( 50 нэгж/мл ) |
25 | Бензилпенициллиний уусмал ( 500 нэгж/мл ) |
26 | Бензилпенициллиний уусмал ( 1000 нэгж/мл ) |
27 | Бензилпенициллиний уусмал (5000 нэгж/мл ) |
28 | Бензилпенициллиний уусмал (250.000 нэгж/мл ) |
29 | Бикарбонат натрийн усан уусмал – 1% |
30 | Бикарбонат натрийн усан уусмал – 2% |
31 | Бикарбонат натрийн усан уусмал – 7% |
32 | Бикарбонат натрийн усан уусмал – 10% |
33 | Бихромат калийн усан уусмал – 5% |
34 | Борын хүчлийн усан уусмал – 3%-ийн усан уусмал |
35 | Борын хүчлийн усан уусмал – 2%-ийн усан уусмал |
36 | Бриллиант ногооны усан уусмал -0.1% |
37 | Бриллиант ногооны усан уусмал -1% |
38 | Бромкрезол пурпурын уусмал – 1.6% |
39 | Бромкрезол улааны уусмал – 1% |
40 | Бромтимол хөхийн спирт – усан уусмал – 0.1% |
41 | Бромтимол хөхийн спирт – усан уусмал – 0.15% |
42 | Бромтимол хөхийн спирт – усан уусмал – 0.16% |
43 | Бромтимол хөхийн спирт – усан уусмал – 0.2% |
44 | Бромтимол хөхийн спирт – усан уусмал – 0.4% |
45 | Бромтимол хөхийн спирт – усан уусмал – 1% |
46 | Бромтимол хөхийн спирт – усан уусмал – 1.5% |
47 | Бромтимол хөхийн спирт – усан уусмал – 1.6% |
48 | Бромтимол хөхийн ажлын уусмал |
49 | Бромтимол хөхийн индикатор |
50 | Бромтимол хөхийн спиртэн ханасан уусмал |
51 | Борын хүчлийн 10%-ийн усан уусмал |
52 | Боромын усын 4%-ийн уусмал |
53 | Валины усан уусмал 0.48% |
54 | Валины усан уусмал 0.96% |
55 | Везувины будаг |
56 | Вейсоны будаг |
57 | Висмут аммони цитратын усан уусмал – 10% |
58 | Гар ариутгах уусмал №1 |
59 | Гар ариутгах уусмал №2 |
60 | Галактозын усан уусмал – 20% |
61 | Гентамициний уусмал |
62 | Гентамицины ажлын уусмал |
63 | Генцианвиолейтын ажлын уусмал (1:1000) |
64 | Генцианвиолейтын усан уусмал (1:4000) |
65 | Генцианвиолейтын усан уусмал (1:5000) |
66 | Генцианвиолейтын усан уусмал (1:200000) |
67 | Генцианвиолейтын спирт – усан уусмал – 0.05% |
68 | Генцианвиолейтын спирт – усан уусмал – 1% |
69 | Генцианвиолейтын спирт- усан уусмал – 2% |
70 | Генцианвиолейтын спирт- усан уусмал – 3% |
71 | Генционвиолейтын усан уусмал |
72 | Генцианвиолейтын спиртэн ханасан уусмал |
73 | Герлихийн будаг |
74 | Гидрохлоридын усан уусмал – 1% |
75 | Гимз-Романовскийн ажлын уусмал |
76 | Гимз-Романовскийн спиртэн ханасан уусмал |
77 | Гимзийн 3%-ийн уусмал |
78 | Глицины 5%-ийн усан уусмал |
79 | Глицины 1%-ийн усан уусмал |
80 | Глицины 0.5%-ийн усан уусмал |
81 | Глицерин, желатины холимог |
82 | Глицерины усан уусмал – 5% |
83 | Глицерины усан уусмал – 50% |
84 | Глицерины буфер |
85 | Глюкозын усан уусмал – 1% |
86 | Глюкозын усан уусмал – 3% |
87 | Глюкозын усан уусмал – 5% |
88 | Глюкозын усан уусмал – 7.5% |
89 | Глюкозын усан уусмал -10% |
90 | Глюкозын усан уусмал – 20% |
91 | Глюкозын усан уусмал – 25% |
92 | Гриссийн урвалж |
93 | Гемины 0.25%-ийн 0.02Н-ийн натрийн шүлтэнд уусгасан уусмал |
94 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 0.1% |
95 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 0.5% |
96 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 1% |
97 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 3% |
98 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 10% |
99 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 0.1N |
100 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 1N |
101 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 5N |
102 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 12N |
103 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 17%-ийн уусмал |
104 | Давсны хүчлийн усан уусмал – 19%-ийн уусмал |
105 | Ди метил фе-фениленийн 1%-ийн усан уусмал |
106 | Забуферийн уусмал |
107 | Здровскийн будаг |
108 | Зэсийн сульфатын усан уусмал – 1% |
109 | Зэсийн сульфатын усан уусмал – 5% |
110 | Изолейцин -DL 0.363%-ийн усан уусмал |
111 | Йодын спиртэн уусмал – 3% |
112 | Йодын спиртэн уусмал – 4% |
113 | Йодын спиртэн уусмал – 5% |
114 | Йодын спиртэн уусмал – 10% |
115 | Калий иодын спирт – уусмал – 0.5% |
116 | Калий йодын усан уусмал – 0.25% |
117 | Калий йодын усан уусмал – 0.5% |
118 | Калий йодын усан уусмал – 2% |
119 | Калий йодын усан уусмал – 10% |
120 | Калий хлорын усан уусмал -0.1M |
121 | Калий хлорын усан уусмал – 0.5M |
122 | Калий хлорын усан уусмал – 0.2% |
123 | Калийн гидрофосфат, лактозын уусмалын холимог |
124 | Калийн гидрофосфатын усан уусмал – 0.0045% |
125 | Калийн дигидрофосфатын 2.024% -ийн усан уусмал |
126 | Калийн гидрофосфатын усан уусмал – 5% |
127 | Калийн гидрофосфатын усан уусмал – 9% |
128 | Калийн гидрофосфатын усан уусмал – 27% |
129 | Калийн гидрофосфатын усан уусмал – 0.01М |
130 | Калийн гидрофосфатын усан уусмал – 0.1М |
131 | Калийн перманганатын усан уусмал – 0.1N |
132 | Калийн перманганатын усан уусмал – 0.1Н |
133 | Калийн перманганатын усан уусмал – 1% |
134 | Калийн шүлтийн усан уусмал – 1% |
135 | Калийн шүлтийн усан уусмал – 3% |
136 | Калийн шүлтийн усан уусмал – 5% |
137 | Калийн шүлтийн усан уусмал – 10% |
138 | Калийн шүлтийн усан уусмал – 40% |
139 | Калины урвалж |
140 | Кальц хлоридын усан уусмал – 0.5% |
141 | Кальц хлоридын усан уусмал – 1% |
142 | Кальц хлоридын усан уусмал – 5% |
143 | Кальц хлоридын усан уусмал – 2М |
144 | Карболын хүчлийн усан уусмал – 1% |
145 | Карбольт фуксины будаг |
146 | Карнаугийн холимог |
147 | Кармины будаг |
148 | Ковачийн урвалж |
149 | Козерийн уусмал |
150 | Комплекс индикатор |
151 | Конго улааны спиртэн уусмал – 10% |
152 | Крахмалын усан уусмал – 1% |
153 | Крахмалын усан уусмал – 10% |
154 | Крахмалын спирт – усан уусмал – 10% |
155 | Крезол улааны спирт – усан уусмал 10% |
156 | Кристалвиолетын спирт – усан уусмал – 005% |
157 | Кристаллвиолет, карболын уусмал |
158 | Ксилолын 1:1 усан уусмал |
159 | Лакмусын спирт – усан уусмал – 1% |
160 | Лакмусын ханд |
161 | Лактозын усан уусмал – 10% |
162 | Лактозын усан уусмал – 20% |
163 | Леффлерийн будаг |
164 | Лейцины 0.1%-ийн усан уусмал |
165 | Лейцины 0.15%-ийн усан уусмал |
166 | Лейцины 0.2%-ийн усан уусмал |
167 | Лизоцимын 2.25%-ийн усан |
168 | Люголь |
169 | Магни хлоридын усан уусмал – 0.5М |
170 | Магнийн сульфатын усан уусмал – 0.5М |
171 | Магнийн сульфатын усан уусмал – 15% |
172 | Магнийн сульфитын усан уусмал – 4% |
173 | Мак-фарландын стандарт уусмал (0.5 нэгж) |
174 | Мак-фарландын стандарт уусмал (1 нэгж) |
175 | Мак-фарландын стандарт уусмал (2 нэгж) |
176 | Мак-фарландын стандарт уусмал (3 нэгж) |
177 | Мак-фарландын стандарт уусмал (4 нэгж) |
178 | Мак-фарландын стандарт уусмал (5 нэгж) |
179 | Малахит ногооны усан уусмал – 5% |
180 | Малахит ногооны усан уусмал – 0.75% |
181 | Малахит ногооны усан уусмал – 0.5% |
182 | Малахит ногооны будаг |
183 | Манганий сульфатын усан уусмал – 0.01% |
184 | Метионины 1.2%-ийн усан уусмал |
185 | Метионины 0.6%-ийн усан уусмал |
186 | Метионины 0.15%-ийн усан уусмал |
187 | Метионины 0.4%-ийн усан уусмал |
188 | Мертолит натрийн усан уусмал (1:100) |
189 | Мертолит натрийн усан уусмал (1:1000) |
190 | Мертолит натрийн усан уусмал (1:4000) |
191 | Мертолит натрийн усан уусмал (1:8000) |
192 | Мертолит натрийн усан уусмал (1:10000) |
193 | Метабисульфит натрийн усан уусмал – 0.1N |
194 | Метабисульфит натрийн усан уусмал – 5% |
195 | Метанол бэхжүүлэгч |
196 | Метилен улааны спирт усан уусмал – 0.5% |
197 | Метилен улааны спиртэн уусмал |
198 | Метилен хөхийн усан уусмал – 0.2% |
199 | Метилен хөхийн усан уусмал -0.065% |
200 | Метилен хөхийн усан уусмал – 0.5% |
201 | Метилен хөхийн спиртэн усан уусмал – 1% |
202 | Метилен хөхийн усан уусмал (1:5000) |
203 | Метилен хөхийн усан уусмал |
204 | Метилен хөхийн спиртэн ханасан уусмал |
205 | Микулины консервант |
206 | Мочевины усан уусмал – 10% |
207 | Мочевины усан уусмал – 40% |
208 | Мөнгөний нитратын усан уусмал – 0.01N |
209 | Мөнгөний нитратын усан уусмал – 0.025N |
210 | Мөнгөний нитратын усан уусмал – 0.1N |
211 | Натри хлорын усан уусмал – 0.1N |
212 | Натри хлорын усан уусмал – 0.5М |
213 | Натри хлорын усан уусмал – 5М |
214 | Натри хлорын усан уусмал – 0.65% |
215 | Натри хлорын усан уусмал – 0.8% |
216 | Натри хлорын усан уусмал – 0.85% |
217 | Натри хлорын усан уусмал – 0.9% |
218 | Натри хлорын усан уусмал – 1% |
219 | Натри хлорын усан уусмал – 10% |
220 | Натри хлорын усан уусмал – 2% |
221 | Натри хлорын усан уусмал – 3% |
222 | Натри хлорын усан уусмал – 4% |
223 | Натри хлорын усан уусмал – 5% |
224 | Натри хлорын усан уусмал – 6% |
225 | Натри хлорын усан уусмал – 7% |
226 | Натри хлорын усан уусмал – 8% |
227 | Натри хлорын усан уусмал – 9% |
228 | Натри хлорын усан уусмал -50% |
229 | Натри хлорын усан уусмал -50М |
230 | Натрийн гидрофосфатын усан уусмал – 5.37% |
231 | Натрийн гидрофосфатын усан уусмал – 11% |
232 | Натрийн дигидрофосфатын усан уусмал – 0.01М |
233 | Натрийн дигидрофосфатын усан уусмал – 0.1М |
234 | Натрийн дигидрофосфатын усан уусмал – 0.537% |
235 | Натрийн карбонатын усан уусмал – 7% |
236 | Натрийн карбонатын усан уусмал – 10% |
237 | Натрийн сульфатын усан уусмал – 0.5% |
238 | Натрийн сульфатын усан уусмал – 2.5% |
239 | Натрийн сульфатын усан уусмал – 10% |
240 | Натрийн сульфатын усан уусмал – 20% |
241 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 0.01M |
242 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 0.01N |
243 | 0.01N-ийн NaOH-д уусгасан геминий уусмал – 0.25% |
244 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 0.02N |
245 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 0.05N |
246 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 0.1N |
247 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 1N |
248 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 2M |
249 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 1% |
250 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 10% |
251 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 20% |
252 | Натрийн шүлтийн усан уусмал – 40% |
253 | ᾳ-Нафтилын спиртэн уусмал |
254 | 1-Нафтилын спиртэн уусмал |
255 | ᾳ-Нафтолын спиртэн уусмал – 0.6% |
256 | ᾳ-Нафтолын спиртэн уусмал – 1% |
257 | ᾳ-Нафтолын спиртэн уусмал – 5% |
258 | ᾳ-Нафтолын спиртэн уусмал – 6% |
259 | Нашатырын спирт |
260 | Нейссерийн урвалж |
261 | Нейтрал улааны усан уусмал – 0.05% |
262 | Нейтрал улааны усан уусмал – 0.5% |
263 | Нейтрал улааны усан уусмал – 1% |
264 | Нейтрал улааны усан уусмал – 1.5% |
265 | Никиферовын холимог |
266 | Оксидазын нэг бүрдэлт урвалж |
267 | Оксидазын хоёр бүрдэлт урвалж |
268 | Ортотолидины 1 бүрдэлт урвалж |
269 | Перксийн усан уусмал – 1% |
270 | Перксийн усан уусмал – 2% |
271 | Перксийн усан уусмал – 3% |
272 | Перксийн усан уусмал – 5% |
273 | Перксийн усан уусмал – 10% |
274 | Перксийн усан уусмал – 20% |
275 | Перманганат калийн усан уусмал – 1% |
276 | Перманганат калийн усан уусмал – 0.1Н (KMnO4) |
277 | Полихром метилен хөхийн будаг |
278 | Поли этилен гликолын усан уусмал – 1% |
279 | Поли этилен гликолын усан уусмал – 5% |
280 | Фенилаланины 0.15%-ийн усан уусмал |
281 | Фенилаланины-DL 0.4%-ийн усан уусмал |
282 | Фенилаланины 0.25%-ийн усан уусмал |
283 | Формалины 2%-ийн усан уусмал |
284 | Фосфатын буферийн усан уусмал (рH=7.0, 0.1М) |
285 | Фосфатын буферийн усан уусмал ( pH=7.2, 0.1 М ) |
286 | Фосфатын буферийн усан уусмал ( pH=8.0, 0.1 М ) |
287 | Фосфатын буферийн уусмал ( pH=8.0, 14 М ) |
288 | Райтын будаг |
289 | Ребигерийн будаг |
290 | Pозбенгал будаг |
291 | Pозбенгал шинглэгч |
292 | Ругийн I уусмал |
293 | Ругийн II уусмал |
294 | Ругийн III уусмал |
295 | Сафранины усан уусмал – 0.5% |
296 | Сафранины усан уусмал – 1% |
297 | Сафранины усан уусмал – 3% |
298 | Сахарозын усан уусмал – 0.1М |
299 | Сахарозын усан уусмал – 0.5М |
300 | Сахарозын усан уусмал – 10%-ийн усан уусмал |
301 | Сахарын ханасан уусмал |
302 | Селлерийн будаг |
303 | Содын уусмал -1% |
304 | Сүүний хүчлийн усан уусмал – 4% |
305 | Сүүний хүчлийн уусмал – 10% |
306 | Теллурит калийн ажлын уусмал (1:1000) |
307 | Теллурит калийн ажлын уусмал (1:5000) |
308 | Теллурит калийн ажлын уусмал (1:100000) |
309 | Теллурит калийн усан уусмал – 2% |
310 | Треонины 0.05%-ийн усан уусмал |
311 | Треонины 0.15%-ийн усан уусмал |
312 | Триозины 0.15%-ийн усан уусмал |
313 | Тиосульфит натрийн усан уусмал – 0.1N |
314 | Тиосульфит натрийн усан уусмал – 2.5% |
315 | Тиосульфит натрийн усан уусмал – 5% |
316 | Тодотгуур уусмал |
317 | Толуолоор ханасан давсны уусмал – 2.5% |
318 | Төмөрийн сульфатын усан уусмал – 8% |
319 | Төмөрийн хлоридын усан уусмал – 10% |
320 | Төмөрийн хлоридын усан уусмал – 7% |
321 | Триптофаны 0.1%-ийн усан уусал |
322 | Фенилаланины 0.15%-ийн усан уусмал |
323 | Фенилаланины 1.2%-ийн усан уусмал |
324 | Фенол улааны спиртэн уусмал |
325 | Фенол улааны спиртэн усан уусмал – 0.1% |
326 | Фенол улааны спиртэн усан уусмал – 0.2% |
327 | Фенол улааны спиртэн усан уусмал – 0.24% |
328 | Фенол улааны спиртэн усан уусмал – 0.25% |
329 | Фенол улааны спиртэн усан уусмал – 0.4% |
330 | Фенол улааны спиртэн усан уусмал – 1% |
331 | Фенол улааны 6.7%-ийн индикатор |
332 | Фенолфталейны спиртэн уусмал – 0.1% |
333 | Фенолфталейны спиртэн уусмал – 0.5% |
334 | Фенолфталейны спиртэн уусмал – 1% |
335 | Фенолын усан уусмал – 5% |
336 | Физиологийн уусмал |
337 | Фенолтой 0.5%-ийн физиологийн уусмал |
338 | Формалины усан уусмал – 1% |
339 | Формалины усан уусмал – 20% |
340 | Формалины усан уусмал – 3 % |
341 | Формалины усан уусмал -5% |
342 | Формалины усан уусмал – 10 % |
343 | Формалины усан уусмал -15% |
344 | Формалины хольц – 40% |
345 | Формалинжуулсан спиртэн уусмал – 10% |
346 | Фосфат, бамбайн буферын уусмал |
347 | Фосфатын буферээр бэлтгэгдсэн формалины уусмал -3% |
348 | Фосфатын буферийн уусмал pH-7.2 |
349 | Фосфатын буферийн уусмал pH-7.4 |
350 | Фосфатын буферийн уусмал 14М-ийн |
351 | Фуксины спиртэн усан уусмал – 0.05% |
352 | Фуксины спиртэн уусмал – 0.5% |
353 | Фуксины спиртэн уусмал – 2% |
354 | Фуксины спиртэн уусмал – 5% |
355 | Фуксины спиртэн уусмал – 8% |
356 | Фуксины спиртэн уусмал – 10% |
357 | Фуксины спиртэн ханасан уусмал |
358 | Фуксины усан уусмал |
359 | Хлорт аммоны усан уусмал -10% |
360 | Хлорт барийн усан уусмал – 1М |
361 | Хлорт барийн усан уусмал -1% |
362 | Хлорамин Т-ийн 1%-ийн усан уусмал |
363 | Хризоидины усан уусмал |
364 | Хурган чихний хүчлийн усан уусмал – 0.25М |
365 | Хурган чихний хүчлийн усан уусмал – 12% |
366 | Хүхрийн хүчлийн усан уусмал – 1% |
367 | Хүхрийн хүчлийн усан уусмал – 5% |
368 | Хүхрийн хүчлийн усан уусмал – 10% |
369 | Хүхрийн хүчлийн усан уусмал – 24% |
370 | Хүхрийн хүчлийн усан уусмал – 25% |
371 | Хүхрийн хүчлийн усан уусмал – 50% |
372 | Хүхрийн хүчлийн усан уусмал – 0.1N |
373 | Хүхрийн хүчлийн усан уусмал – 2М |
374 | Хүхэр хүчлийн аммоний төмөрийн усан уусмал – 10% |
375 | Хүхэр хүчлийн этил окси пара фенилен ди амины спирт-усан уусмал – 1% |
376 | Хэнскийн 10Х үндсэн уусмал |
377 | Хэнскийн 1Х уусмал |
378 | Цайрын сульфатын усан уусмал 0.01% |
379 | Цистейны уусмал-L – 0.1% 0.1H-ийн натрийн шүлтэнд уусгасан |
380 | Цистейны уусмал-L – 0.48% 0.1H-ийн натрийн шүлтэнд уусгасан |
381 | Цистейны уусмал-L – 0.96% 0.1H-ийн натрийн шүлтэнд уусгасан |
382 | Цистейны -L уусмал – 1.2% 0.1H-ийн натрийн шүлтэнд уусгасан |
383 | Цистейны -L уусмал – 2.5% 0.1H-ийн натрийн шүлтэнд уусгасан |
384 | Цистейны -L 10%-ийн усан уусмал |
385 | Циль-Нильсений будаг |
386 | Цитрат натрийн усан уусмал – 10% |
387 | Цитратын буферийн уусмал 1М, рН=4.95 |
388 | Цууны хүчлийн усан уусмал -0.5% |
389 | Цууны хүчлийн усан уусмал – 0.75% |
390 | Цууны хүчлийн усан уусмал – 2% |
391 | Цууны хүчлийн усан уусмал – 4% |
392 | Цууны хүчлийн уусмал – 12% |
393 | Цууны хүчлийн усан уусмал – 30% |
394 | Цууны хүчлийн усан уусмал – 50% |
395 | Цууны хүчлийн усан уусмал – 70% |
396 | Цуу хүчлийн кармины будаг |
397 | Шилний черниль |
398 | Эрлихийн урвалж |
399 | Этилийн спирт-50% |
400 | Этилийн спирт-96%-ийн этилийн спиртэнд найруулсан 3%-ийн перкс |
401 | Эфирийн 50%-ийн уусмал |
402 | Denaturation soluion |
403 | Neutrlization sol |
№ | Будаг шингээсэн цаас |
1 | Арабионз шингээсэн бромтимол хөхтэй цаасан диск |
2 | Арабиноз шингээсэн фенол улаан индикатротой цаасан диск |
3 | Генцианвиолейттой цаас |
4 | Глюкоз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
5 | Глюкоз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
6 | Галактоз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
7 | Галактоз шингээсэн фенол улаан индикатротой цаасан диск |
8 | Глицерин шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
9 | Глицерин шингээсэн фенол улаан индикатротой цаасан диск |
10 | Иннозит шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
11 | Иннозит шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
12 | Инулин шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
13 | Иулин шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
14 | Индол үүсэлтийг тодорхойлох цаас |
15 | Ксилоз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
16 | Ксилоз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
17 | Лактоз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
18 | Лактоз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
19 | Манноз шингээсэн фенол улаан индикатротой цаасан диск |
20 | Манноз шингээсэн бромтимол хөх индикатротой цаасан диск |
21 | Маннит шингээсэн фенол улаан индикатротой цаасан диск |
22 | Маннит шингээсэн бромтимол хөх индикатротой цаасан диск |
23 | Мальтоз шингээсэн фенол улаан индикатротой цаасан диск |
24 | Мальтоз шингээсэн бромтимол хөх индикатротой цаасан диск |
25 | Мелибиоз шингээсэн фенол улаан индикатротой цаасан диск |
26 | Мелибиоз шингээсэн бромтимол хөх индикатротой цаасан диск |
27 | Мертолит натри шингээсэн цаас |
28 | Рамноз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
29 | Рамноз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
30 | Раффиноз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
31 | Раффиноз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
32 | Рибиоз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
33 | Рибиоз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
34 | Cахароз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
35 | Сахароз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
36 | Cорбит шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
37 | Сорбит шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
38 | Салицин шингээсэн бромтимол хөх индикатротой цаасан диск |
39 | Салицин шингээсэн фенол улаан индикатротой цаасан диск |
40 | Трегалоз шингээсэн бромтимол хөх индикатротой цаасан диск |
41 | Трегалоз шингээсэн фенол улаан индикатротой цаасан диск |
42 | Фуксинтай цаас |
43 | Фруктоз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
44 | Фруктоз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
45 | Цардуул шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
46 | Цардуул шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
47 | Целибиоз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
48 | Целибиоз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
49 | Целлюлоз шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
50 | Целлюлоз шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
51 | Цитрулин шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
52 | Цитрулин шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |
53 | Хүхэрт устөрөгч үүсэлтийг тодорхойлох цаас |
54 | Эскулин шингээсэн бромтимол хөх индикатортой цаасан диск |
55 | Эскулин шингээсэн фенол улаан индикатортой цаасан диск |